Jennieta  Udink

Drostenstraat 125

7451 AJ Holten

Emailadres :

Jennieta@rockthecradle.nl

Telefoon :

0548-785053

Mobiel

06-53205595

Links

mainecoon

Yorkshireterriervriendenclub

Yorkshire terrier startpagina

Mijn naam is Jennieta Udink,en ik ben getrouwd met Erik. Samen hebben we 3 kinderen,3 Yorkshire terriers en 7 Maine Coons. We hebben al 13 jaar Yorkshire terriers, maar tot ons grote verdriet moesten we op 3 juli 2007 onze oudste york op 11 jarige leeftijd in laten slapen. Toen bleef haar dochter , Misty, erg eenzaam achter, dus wilden we graag een jonge york erbij, want aan dat ras zijn we verslaafd. Zo kwam Davina bij ons.Twee jaar later kwam Gipsey erbij, lekker eigenwijs met haar chocolate tan kleurtje.Voor Misty die intussen behalve oud ook blind was geworden bleek het te druk in ons gezin. Op verzoek van onze zoon kwam Misty bij hem en ze is erg gelukkig daar. Dochter van Davina, Panchita, is bij ons gebleven, het is een heerlijk ondeugend yorkje.

 

Wij maakten bij de fokker van Davina ook kennis met Maine Coons, een fantastisch kattenras, liefde op het eerste gezicht dus. Zodoende kwam 5 maanden later onze eerste Maine Coon met fluwelen voetjes in ons huis, hart en leven. Oriana is haar naam,maar wat zielig toch, maar 1 poes!! Toen volgde 3 maanden later Soraya, en konden ze samen spelen.

Het bleef kriebelen want er was nog zo’n heerlijk poesje te koop, Erik en ik vonden haar allebei even lief en mooi.Maar we hadden gezegd: niet meer dan 2 katten....(zucht!) Toch kwam nummer 3, onze Talisha.

Hà, dat hadden we gedacht! Je weet verstandelijk dat het genoeg is, maar dan kom je een beeldschone en grote kater tegen, en nog polydactiel ook, en je bent weer verkocht... De hele familie in love, dus Woodstock P deed zijn intrede in ons gezin...

En omdat we toch bezig waren, ook maar een mooi vriendinnetje voor hem gezocht, en dat werd Byulana, een heerlijk black tortie poesje, waar we ook helemaal weg van zijn, het is zo’n schat...

Een hele poos ging het goed, vijf mooie en lieve katten, wat wil een mens nog meer?

Ruim een jaar na de komst van Byulana kreeg Soraya een prachtig nestje kittens waaronder twee pikzwarte poly katers! Ik was helemaal hoteldebotel van het katertje dat we Domino P noemden, en na veel gezeur van mijn kant mocht hij blijven.... Wel gecastreerd want twee open katers,dat geeft heibel in de keet, en dat wilden we niet,hihi.

En dan zie je drie dagen na de geboorte van een nestje WEER een poesje waar je gelijk verliefd op wordt, en is Erik het er ook nog eens mee eens, hoera! Fabulous Fanou heeft in de herfst van 2011 haar intrede gedaan in huize Udink... Vol trots en overtuigd van haar schoonheid (blue smoke)

Hèhè, nu voelt het compleet...(voorlopig?) We zullen zien!!!!!!!!!!

 

Het is nu mei 2013 en het wordt hoog tijd dat ik deze pagina aanvul want er zijn toch weer twee heerlijke meisjes bijgekomen.Een dametje is hier geboren op 25-12-2012 ze heet Felice en is . black silver mackerel. Bloedmooi en superlief....

En dan wordt het 21-01-2013 en wordt er een prachtig spierwit odd eyed poesje Avalanche geboren . Weer helemaal hoteldebotel en Erik plechtig beloofd dat het hier echt bij blijft... Gelukkig vindt Erik haar ook helemaal geweldig,dus dat was een makkie, haha.

Rond 19 april heeft zij heel zelfverzekerd en overtuigt van haar verleidingskunsten haar intrede gdaan.

 

En dat is dus de stand tot dusver...

 

Ik hoop dat u een indruk heeft kunnen krijgen, voor vragen of inlichtingen kunt u altijd mailen of bellen.

 

Veel plezier met het bekijken van de site.

 

Wij zijn lid van de NPV en de RMC.

Bevriende cattery’s

 

Adres